Vita

Ytong kuće

Vita

Cijena: Na upit  
217 m25 sobe3 Kupatila0 Garaža

Luksuzna i moderna, kuća Vita je dizajnirana po poslednjim trendovima u arhitekturi. Jednostavnu pravougaonu osnovu i minimalističku formu oplemenjuju topli, tradicionalni materijali: fasadna opeka i fasadna drvena obloga koji u kombinaciji sa Ytong materijalom tvore potpino prirodni plašt visoke otpornosti na toplotne gubitke. Zbog toga ali i svoje kompaktne osnove, kuću Vita je vrlo jednostavno pretvoriti u energetski učinkovit objekt.

Nu u enterijeru ova kuća ne sadrži ništa manje luksuza nego u eksterijeru: jedinstven prostor dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije prema maksimum svijetlosti putem visokih otvora. Uz to, jednokratno stepenište centralnog prostora koje ima potencijal da postane izvanredni detalj u enterijeru, prostran dio pomoćnih prostorija objekta i gostinjska soba čine prizemlje. Na spratu se nalaze tri spavaće sobe od kojih je jedna master soba, jedno zajedničko kupatilo i prostrana lođa. Lođa zbog svoje pristupačnosti iz centralnog, zajedničkog prostora i dimenzija čini dodatni dnevni boravak na otvorenom.

Trebate dodatne informacije


Za sve dodatne informacije unesite Vaš e-mail kako bi dobili kompletne informacije o trenutnoj kući.

 
Newsletter putem elektroničke pošte:Želim primati newsletter i prilagođene podatke o proizvodima, uslugama, ponudama i događajima društva Xella BH d.o.o. Moj pristanak također se odnosi na obradu mojih osobnih podataka za tu svrhu i prikupljanje osobnih podataka tijekom korištenja tih informacija (npr. e-pošta, letci, tijekom telefonskog poziva) kako bismo pružili personalizirane podatke.

Želite ponudu za trenutnu kuću


Klikinite na link ispod, kako bi pristupili obrazcu za upit.

Želim ponudu