Zina

Ytong kuće

Zina

Cijena: Na upit  
65 m23 sobe1 Kupatila0 Garaža

Kuća Zina u svega cca. 60 m2 bruto površine objedinjuje estetski dopadljiv i funkcionalan stan, bilo da se koristi za stalni porodični ili privremeni boravak.

Dnevna soba, trpezarije i kuhinja su dio jedinstvenog, otvorenog prostora kuće, dok je dio sa spavaćim sobama i sanitarijama vizuelno i funkcionalno odvojen za ugodan odmor i privatnost.

Kuća ostvaruje maksimalnu interakciju sa okolinom iz zajedničkih prostorija zahvaljujući visokim zastakljenim površinama koje ujedno znače i svjetao i prijatan ambijent. Na stražnjoj i bočnim fasadama otvori su predviđeni spram zahtjeva prostorija.

Pravilan raspored i dimenzionisanje otvara ta kompaktna osnova uz primjenu Ytong materijala i pravilnu orijentaciju kuću Zina mogu pretvoriti u energetski učinkovit objekat.

Trebate dodatne informacije


Za sve dodatne informacije unesite Vaš e-mail kako bi dobili kompletne informacije o trenutnoj kući.

 
Newsletter putem elektroničke pošte:Želim primati newsletter i prilagođene podatke o proizvodima, uslugama, ponudama i događajima društva Xella BH d.o.o. Moj pristanak također se odnosi na obradu mojih osobnih podataka za tu svrhu i prikupljanje osobnih podataka tijekom korištenja tih informacija (npr. e-pošta, letci, tijekom telefonskog poziva) kako bismo pružili personalizirane podatke.

Želite ponudu za trenutnu kuću


Klikinite na link ispod, kako bi pristupili obrazcu za upit.

Želim ponudu